Halvin 5G-liittymä vertailemalla!

Löydä halvin liittymä omaan käyttöösi

Valitse liittymän ominaisuudet

1. Valitse ominaisuudet

Vertaile liittymätarjouksia

2. Vertaile liittymiä

Tilaa halvin liittymä

3. Valitse halvin liittymä

Halvin 5g-liittymä

5g-liittymä on ollut medioiden otsikoissa jo kauan aikaa, vaikka verkkoa ei vielä ole avattu julkiseen käyttöön. Viidennen sukupolven mobiiliverkko pitäisi olla käytössä vielä tämän vuoden aikana joillekin asiakkaille. Vuonna 2020 tekniikan pitäisi olla käytössä kaikkialla. Mobiiliverkko aloitti toiminnan 80-luvulla NMT-tekniikalla ja sen jälkeen tuli kaikille tuttu GSM, jonka perässä tuli UMTS tai 3G-liittymät. Nykyinen LTE tai 4G tuli jo 2010-luvulla. Seuraava 6G-tekniikka pitäisi tulla markkinoille 2030-luvulla.
Tarkkoja hintoja ei löydy vielä operaattoreidin sivuilta. Uskomme kuitenkin että 5G-liittymät ovat aluksi hyvinkin kalliitta, mutta hinnat alenee kilpailun ja teknisen kehityksen myötä. Monet operaattorit ovat tähän mennessä päivittäneet nykyistä laitteistoaan, jotta saisivat tukiasemat nopeasti päivitettyä 5G-tekniikalla.

Elisa 5G-liittymä

Jos etsit operaattoreiden sivuilla 5G-liittymiä, huomaat että Elisa on ainoa joka tarjoaa 5G-tuotetta. Tarjolla on kuitenkin vain ns. 5G Ready laitteita ja liittymiä, eli kyseessä on vain viritetty 4G-liittymä. 5G Ready laitteella pääsee kuitenkin heti kiinni 5G-verkkoon kun se avataan. Jos haluat olla ensimmäisiä joka pääse 5G-verkkoon kiinni, kannattaa sinun tutustua Elisan 5G liittymiin.

5G liittymät

Uudet 5G-liittymät yleistyvät 2020!

Telia 5G-liittymä

Telian sivuilla luvataan 5G-verkon avautuvan vielä 2019 vuoden puolella. Heillä ei ole tarjolla 5G Ready laitteita tai liittymiä, vain esimerkkejä mihin 5G-verkkoa tullaan käyttämään tulevaisuudessa. Telian sivuilla mainittu, että 2019 keskipaikkeilla ensimmäiset päätelaitteet tulevat markkinoille. 2020 luvulla päätelaitteet yleistyisivät. Telian 5G-yhteydestä pitäisi tulla niin nopea, että langallisille liittymille ei enää olisi tarvetta.

5G-liittymä hinta

5G:n hinnoista ei ole vielä selvää tietoa. Saunalahden Mobiililajakaista Ultra -liittymässä on 5G Ready merkintä ja tuon paketin hinta on 44,90€ kuukaudessa. Tähän tarvitaan myös toki hieman kalliimpi modeemi, jotta pääset hyödyntämään 5G-verkon ominaisuuksia. Uskomme että halvimmat 5G-liittymät tulevat olemaan minimissään tätä luokkaa kun kaikkien operaattoreiden laitteet ja liittymät tulevat markkinoille. Voi myös olla, että 5G-paketeissa on jonkinlainen datakatto alkuun.

5g liittymien hinnat

Usein kysyttyä puhelinliittymistä

Kysymyksiä ja vastauksia koskien edullisen puhelinliittymän valintaa

Halvin liittymä on sellainen, joka vastaa kulutustasi mahdollisimman edullisesti. Mikäli käytät puhelintasi paljon ja katsot suoratoistopalveluiden sisältöjä, tulee Rajaton liittymä todennäköisesti halvimmaksi. Mikäli käyttösi on todella vähäistä, valitse kulutuksen perusteella laskutettava liittymä. 

Mikäli et ole varma, tarkista puhelimesi tiedoista puheluminuuttisi ja keskimäärinen tiedonsiirto kuukaudessa.

Liittymän kilpailuttaminen onnistuu parhaiten ymmärtämällä omaa käyttöä ja vertailemalla saatavilla olevia liittymätarjouksia. 

Kaikki sivuston liittymätarjoukset ovat ajantasalla ja saatavissa. Vertailemalla käyttöäsi vastaavien pakettien hintoja kilpailutat oman puhelinlaskusi helposti.

Vertaile puhelinliittymiä huolellisesti ennen valintaa. Vertailutaulukkomme mahdollistaa tämän pienimmällä mahdollisella vaivalla. Klikkaile haluamiasi ominaisuuksia ja valitse halvin.

Rajaton 4G-liittymä on helpoin valinta, jos puhelimenkäyttösi on runsasta. Valitse nopeudeksi vähintään 50Mbit/s liittymä. Datapaketit siirtyvät syrjään viimeistään 5G-liittymien tullessa suosituiksi.

Muista myös, että Telian liittymiin saat samaan hintaan vapaan 4G-verkon surffailun Ruotsissa ja Baltiassa.

Laske puheluminuutit, tekstarit ja datansiirto viime kuukaudelta. 

Klikkaile ominaisuudet vertailutyökaluun ja valitsen halvin puhelinliittymä.

Sinun ei tarvitse erikseen ilmoittaa liittymänvaihdosta vanhalle operaattorillesi. Uusi palveluntarjoaja tarkistaa liittymäsi tilan ennen kytkentää. 

Mikäli olet ottanut määräaikaisen liittymän, ei siirtoa voi tehdä ennen sopimuskauden päättymistä.

Halvin liittymä lapselle on sellainen, joka sisältää paljon suoratoistopalveluiden käyttötunteja. Youtube ja muut lastenohjelmia sisältävät palvelut syövät monta gigaa dataa kuukaudessa. Vältä ikävät yllärit puhelinlaskussasi ja valitse rajaton liittymä pienellä puheajalla.

Kaikki modernit puhelinliittymät myönnetään nykyisin ilman kytkyjä. Operaattorilta voit korkeintaan saada etuja liittymäpaketin kaveriksi keskittämällä kaikki liittymäpalvelusi samalle operaattorille.

Tutustu operaattorien liittymätarjouksiin sivuillamme.

Haluatko lisää edullisia liittymätarjouksia?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa: asiakaspalvelu@halvinpuhelinliittymä.fi.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa. Pyrimme löytämään sinulle halvimman saatavilla olevan liittymän ilman kustannuksia!

Halvinpuhelinliittymä.fi on puhelinliittymien vertailupalvelu, joka vertailee puolueettomasti suomalaisia liittymiä. Löydät sivuilta kaikkien operaattorien liittymävaihtoehdot ja niiden hinnat helposti vertailtavassa muodossa.

Kaikki sivuston hinnat ovat ajantasaisia.

Asiakaspalvelu 24h

  • asiakaspalvelu@halvinpuhelinliittymä.fi
  • Puhelinnumero: 040 3712192

Yritystiedot

  • Halvinpuhelinliittymä.fi
  • Leadout Oy
  • 2584445-3
  • PL 272, 20101 Turku

Copyright 2019 © Kaikki oikeudet pidätetään.