Halvin 5G-liittymä vertailemalla!

Löydä halvin liittymä omaan käyttöösi

Valitse liittymän ominaisuudet

1. Valitse ominaisuudet

Vertaile liittymätarjouksia

2. Vertaile liittymiä

Tilaa halvin liittymä

3. Valitse halvin liittymä

Halvin 5g-liittymä

5g-liittymä on ollut medioiden otsikoissa jo kauan aikaa, vaikka verkkoa ei vielä ole avattu julkiseen käyttöön. Viidennen sukupolven mobiiliverkko pitäisi olla käytössä vielä tämän vuoden aikana joillekin asiakkaille. Vuonna 2021 tekniikan pitäisi olla laajemmin käytössä kaikkialla. Mobiiliverkko aloitti toiminnan 80-luvulla NMT-tekniikalla ja sen jälkeen tuli kaikille tuttu GSM, jonka perässä tuli UMTS tai 3G-liittymät. Nykyinen LTE tai 4G tuli jo 2010-luvulla. Seuraava 6G-tekniikka pitäisi tulla markkinoille 2030-luvulla.
Tarkkoja hintoja ei löydy vielä operaattoreiden sivuilta. Uskomme kuitenkin että 5G-liittymät ovat aluksi hyvinkin kalliitta, mutta hinnat alenee kilpailun ja teknisen kehityksen myötä. Monet operaattorit ovat tähän mennessä päivittäneet nykyistä laitteistoaan, jotta saisivat tukiasemat nopeasti päivitettyä 5G-tekniikalla. Useat uusimmat nykypuhelimet tukevat jo 5G liittymiä.

Elisa 5G-liittymä

Jos etsit operaattoreiden sivuilla 5G-liittymiä, huomaat että melkein kaikilla on oma 5G liittymä. Aluksi Elisa oli ainoa joka tarjosi 5G-tuotetta. Tarjolla oli aluksi kuitenkin vain ns. 5G valmiita laitteita ja liittymiä, eli kyseessä oli vain viritetty 4G-liittymä. Nyt 5G hyödyntäviä puhelimia ja laitteita alkaa olemaan laajasti markkinoilla. Ja 5G valmiudella olevilla laitteella pääset heti kiinni 5G-verkkoon kun se avataan alueellasi. Jos haluat olla päästä 5G-verkkoon kiinni, kannattaa sinun tutustua Elisan 5G liittymiin. Elisa kehittää jatkuvasti 5G verkkoaan ja kuuluvuusalue laajenee, kun uusia 5G tukiasemia saadaan käyttöön.

5G liittymät

Uudet 5G-liittymät yleistyvät 2020 ja 2021!

Telia 5G-liittymä

Telia tarjoaa 5G liittymää heidän nopeimpiin liittymäpaketteihinsa. Heilläkin entiset nopeimmat 4G liittymät ovat nykyään 5G liittymiä, mutta nämä toimivat myös 4G puhelimissa. Jos sinulla on 5G puhelin ja olet kuuluvuusalueella, niin voit hyödyntää Telian nopeimpia paketteja. Telian 5G-yhteydestä pitäisi olla niin nopea, että langallisille liittymille ei enää olisi tarvetta (pois lukien valokuitu tietyissä tapauksissa). Telia kehittää jatkusti 5G verkkoaan ja kuuluuskartta laajenee, kun uusia 5G tukiasemia saadaan käyttöön.

5G-liittymä hinta

5G:n hinnat ovat kalleimpia liittymistä, sillä ne ovat tietenkin nopeimpia liittymiä. Ainakin operaattoresta DNAlla, Elisalla ja Telialla on saatavilla 5G liittymiä. Jotkin näistä liittymistä ovat periaatteessa 4G liittymiä, jotka ovat nimetty 5G liittymiksi ja nopeimmat 4G liittymät ovat n. 200M asti. 5G verkon hyödyntämiseen tarvitaan myös toki hieman kalliimpi modeemi, jotta pääset hyödyntämään 5G-verkon ominaisuuksia. Uskomme että halvimmat 5G-liittymät tulevat olemaan minimissään tätä luokkaa kun kaikkien operaattoreiden laitteet ja liittymät tulevat markkinoille. Hinta tippuu jossain vaiheessa luultavasti 5G esim. päätelaitteissa (modeemit), mutta kuukausimaksu korkea hinta ei välttämättä haittaa.

5g liittymien hinnat
5g

Usein kysyttyä puhelinliittymistä

Kysymyksiä ja vastauksia koskien edullisen puhelinliittymän valintaa

Halvin liittymä on sellainen, joka vastaa kulutustasi mahdollisimman edullisesti. Mikäli käytät puhelintasi paljon ja katsot suoratoistopalveluiden sisältöjä, tulee Rajaton liittymä todennäköisesti halvimmaksi. Mikäli käyttösi on todella vähäistä, valitse kulutuksen perusteella laskutettava liittymä. 

Mikäli et ole varma, tarkista puhelimesi tiedoista puheluminuuttisi ja keskimäärinen tiedonsiirto kuukaudessa.

Liittymän kilpailuttaminen onnistuu parhaiten ymmärtämällä omaa käyttöä ja vertailemalla saatavilla olevia liittymätarjouksia. 

Kaikki sivuston liittymätarjoukset ovat ajantasalla ja saatavissa. Vertailemalla käyttöäsi vastaavien pakettien hintoja kilpailutat oman puhelinlaskusi helposti.

Vertaile puhelinliittymiä huolellisesti ennen valintaa. Vertailutaulukkomme mahdollistaa tämän pienimmällä mahdollisella vaivalla. Klikkaile haluamiasi ominaisuuksia ja valitse halvin.

Rajaton 4G-liittymä on helpoin valinta, jos puhelimenkäyttösi on runsasta. Valitse nopeudeksi vähintään 50Mbit/s liittymä. Datapaketit siirtyvät syrjään viimeistään 5G-liittymien tullessa suosituiksi.

Muista myös, että Telian liittymiin saat samaan hintaan vapaan 4G-verkon surffailun Ruotsissa ja Baltiassa.

Laske puheluminuutit, tekstarit ja datansiirto viime kuukaudelta. 

Klikkaile ominaisuudet vertailutyökaluun ja valitsen halvin puhelinliittymä.

Sinun ei tarvitse erikseen ilmoittaa liittymänvaihdosta vanhalle operaattorillesi. Uusi palveluntarjoaja tarkistaa liittymäsi tilan ennen kytkentää. 

Mikäli olet ottanut määräaikaisen liittymän, ei siirtoa voi tehdä ennen sopimuskauden päättymistä.

Halvin liittymä lapselle on sellainen, joka sisältää paljon suoratoistopalveluiden käyttötunteja. Youtube ja muut lastenohjelmia sisältävät palvelut syövät monta gigaa dataa kuukaudessa. Vältä ikävät yllärit puhelinlaskussasi ja valitse rajaton liittymä pienellä puheajalla.

Kaikki modernit puhelinliittymät myönnetään nykyisin ilman kytkyjä. Operaattorilta voit korkeintaan saada etuja liittymäpaketin kaveriksi keskittämällä kaikki liittymäpalvelusi samalle operaattorille.

Tutustu operaattorien liittymätarjouksiin sivuillamme.

Haluatko lisää edullisia liittymätarjouksia?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa: asiakaspalvelu@halvinpuhelinliittymä.fi.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa. Pyrimme löytämään sinulle halvimman saatavilla olevan liittymän ilman kustannuksia!