Halvin Telian puhelinliittymä?

Löydä halvin liittymä omaan käyttöösi

Halvin Telia puhelinliittymä

Telian halvin puhelinliittymä löytyy useimmiten aina netin tarjoussivuilta. Suurin osa meistä ei pärjää operaattoreiden tarjoamalla peruspaketilla, vaan haluamme puhelinliittymän jossa on mukana tarpeeksi puhetta ja nopea netti. Suurin osa Telian liittymistä sisältävät joko yhtä monta tekstaria kuin puheminuuttia tai sitten tekstarit maksavat yhtä paljon kuin jokainen puheminuutti. Alla vielä Telian liittymät ja tarkat tiedot listattuna.

Telia puhelinliittymät

Telian puhelinliittymiä löydät jokaiseen tarkoitukseen. Telian erikoistarjousten lisäksi Telialla on myös samanlainen valikoima puhelinliittymiä kuin muillakin operaattoreilla.

Listauksestamme löytyvät erikoistarjoukset ovat yleensä parhaita liittymätarjouksia Telialta ja ne kannattaakin aina tarkistaa ensimmäiseksi.

Telialla on myös muitakin liittymiä. Kaikkien edullisin liittymä on rajattomalla 0,2M netillä ja puheluista ja viesteistä maksetaan erikseen.

Jos et löydä erikoistarjouksista sopivaa liittymää, niin Telialta löytyy liittymiä vaihtuvilla nopeuksilla tarpeesi mukaan. 4G liittymällä pärjäät jo erinomaisesti päivittäisessä käytössä ja nopeampi 4G liittymä riittää yleensä melkein kaikkeen käyttöön.

Jos kaipaat kuitenkin nopeampaa 5G nettiä, niin löydät vaihtoehdot myös 5G liittymälle. 5G liittymän saat jopa 1000M nopeudella.

Halvin Telia puhelinliittymä

Telian edulliset puhelinliittymä esittelyssä!

Telia puhelinliittymä tarjous

Telialta tulee aina tasaisin väliajoin kuluttajille uusia liittymätarjouksia. Näitä tarjouksia kannattaa aina pitää silmällä, jos haluaa säästää selvää rahaa. Palvelumme seuraa operaattoreiden tarjouksia ja pyrimme lisäämään ne sivullemme heti kun ne ilmestyvät. Viimeisimmät tarjoukset löydät aina napsauttamalla operaattorin omaa alasivua sivumme yläpalkista.
Telian tarjouksissa kannattaa aina huomioida minkälainen sopimus puhelinliittymässä on. Liittymät jossa operaattori veloittaa käytetyistä minuuteista ja viesteistä, ovat usein kiinteähintaisia koko sen ajan kun liittymä on käytössäsi. Puhelinliittymä jossa on tietty määrä minuutteja kuuluu hintaan, on usein vain voimassa 12 kuukautta. Tämän jälkeen hinta nousee parilla eurolla jos jatkat kyseisellä liittymällä.
Esim. Telian Rajaton 150M on ensimmäiset 24 kuukautta 20€ / kk ja sen jälkeen hinta nousee 29,90 euroon. Telian normiliittymät eivät kuitenkaan ole määräaikaisia.

Telia kuuluvuusalue

Telian kuuluvuusalue on Suomen parhaita ja Telian sivuilta löytyvästä kartasta saa aika hyvän käsityksen siitä, miten hyvin liittymä toimisi kotonasi. Kuuluvuuteen voi tietenkin vaikuttaa maaston muoto ja miten lähettyvillä olevat talot on sijoitettu. Netistä tilatuilla liittymillä on kuitenkin aina 14 päivän peruutusoikeus, joten liittymää ehtii testata hyvin ennen lopullista päätöstä. Jos Telian liittymä ei jostain syystä toimi kotonasi, voit perua kaupat ja testata toisen operaattorin liittymää.

 

Liittymä Telia

Usein kysyttyä puhelinliittymistä

Kysymyksiä ja vastauksia koskien edullisen puhelinliittymän valintaa

Halvin liittymä on sellainen, joka vastaa kulutustasi mahdollisimman edullisesti. Mikäli käytät puhelintasi paljon ja katsot suoratoistopalveluiden sisältöjä, tulee Rajaton liittymä todennäköisesti halvimmaksi. Mikäli käyttösi on todella vähäistä, valitse kulutuksen perusteella laskutettava liittymä. 

Mikäli et ole varma, tarkista puhelimesi tiedoista puheluminuuttisi ja keskimäärinen tiedonsiirto kuukaudessa.

Liittymän kilpailuttaminen onnistuu parhaiten ymmärtämällä omaa käyttöä ja vertailemalla saatavilla olevia liittymätarjouksia. 

Kaikki sivuston liittymätarjoukset ovat ajantasalla ja saatavissa. Vertailemalla käyttöäsi vastaavien pakettien hintoja kilpailutat oman puhelinlaskusi helposti.

Vertaile puhelinliittymiä huolellisesti ennen valintaa. Vertailutaulukkomme mahdollistaa tämän pienimmällä mahdollisella vaivalla. Klikkaile haluamiasi ominaisuuksia ja valitse halvin.

Rajaton 4G-liittymä on helpoin valinta, jos puhelimenkäyttösi on runsasta. Valitse nopeudeksi vähintään 50Mbit/s liittymä. Datapaketit siirtyvät syrjään viimeistään 5G-liittymien tullessa suosituiksi.

Muista myös, että Telian liittymiin saat samaan hintaan vapaan 4G-verkon surffailun Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Baltiassa.

Laske puheluminuutit, tekstarit ja datansiirto viime kuukaudelta. 

Klikkaile ominaisuudet vertailutyökaluun ja valitsen halvin puhelinliittymä.

Sinun ei tarvitse erikseen ilmoittaa liittymänvaihdosta vanhalle operaattorillesi. Uusi palveluntarjoaja tarkistaa liittymäsi tilan ennen kytkentää. 

Mikäli olet ottanut määräaikaisen liittymän, ei siirtoa voi tehdä ennen sopimuskauden päättymistä.

Halvin liittymä lapselle on sellainen, joka sisältää paljon suoratoistopalveluiden käyttötunteja. Youtube ja muut lastenohjelmia sisältävät palvelut syövät monta gigaa dataa kuukaudessa. Vältä ikävät yllärit puhelinlaskussasi ja valitse rajaton liittymä pienellä puheajalla.

Kaikki modernit puhelinliittymät myönnetään nykyisin ilman kytkyjä. Operaattorilta voit korkeintaan saada etuja liittymäpaketin kaveriksi keskittämällä kaikki liittymäpalvelusi samalle operaattorille.

Tutustu operaattorien liittymätarjouksiin sivuillamme.

Haluatko lisää edullisia liittymätarjouksia?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa: asiakaspalvelu@halvinpuhelinliittymä.fi.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa. Pyrimme löytämään sinulle halvimman saatavilla olevan liittymän ilman kustannuksia!