Halvin Telian puhelinliittymä?

Löydä halvin liittymä omaan käyttöösi

Valitse liittymän ominaisuudet

1. Valitse ominaisuudet

Vertaile liittymätarjouksia

2. Vertaile liittymiä

Tilaa halvin liittymä

3. Valitse halvin liittymä

Halvin Telia puhelinliittymä

Telian halvin puhelinliittymä löytyy useimmiten aina netin tarjoussivuilta. Suurin osa meistä ei pärjää operaattoreiden tarjoamalla peruspaketilla, vaan haluamme puhelinliittymän jossa on mukana tarpeeksi puhetta ja nopea netti. Suurin osa Telian liittymistä sisältävät joko yhtä monta tekstaria kuin puheminuuttia tai sitten tekstarit maksavat yhtä paljon kuin jokainen puheminuutti. Alla vielä Telian liittymät ja tarkat tiedot listattuna.

Telia puhelinliittymät

Rajaton Lite - 0,2M netillä
 • Rajaton 0,256 Mbit/s mobiilinetti
 • Netti EU/ETA-maissa, Baltiassa ja Pohjolassa 2 Gt/kk
 • Maksat puheluista ja viesteistä vain käytön mukaan
Rajaton - 20M netillä
 • Rajaton 20 Mbit/s netti kotimaassa, Baltiassa ja Pohjolassa
 • Puhelut ja viestit 250 min & kpl / kk
 • Netti ETA/ EU-maissa 10 Gt/kk
Rajaton Lite - 100M netillä
 • Rajaton 20 Mbit/s netti kotimaassa
 • Maksat vain käytetyiästä puheminuuteista ja lähetetyistä tekstareista
 • Netti ETA/ EU-maissa 10 Gt/kk
Rajaton - 100M netillä
 • Rajaton 100 Mbit/s netti kotimaassa, Baltiassa ja Pohjolassa
 • Puhelut ja viestit 1200 min & kpl / kk
 • Netti ETA/ EU-maissa 12 Gt/kk
Rajaton - 200M netillä
 • Rajaton 200 Mbit/s netti kotimaassa, Baltiassa ja Pohjolassa
 • Rajattomasti puhetta ja viestejä
 • Netti ETA/ EU-maissa 15 Gt/kk
Rajaton - 450M netillä
 • Rajaton 450 Mbit/s netti kotimaassa, Baltiassa ja Pohjolassa
 • Rajattomasti puhetta ja viestejä
 • Netti ETA/ EU-maissa 20 Gt/kk
Halvin Telia puhelinliittymä

Telian edulliset puhelinliittymä esittelyssä!

Telia puhelinliittymä tarjous

Telialta tulee aina tasaisin väliajoin kuluttajille uusia liittymätarjouksia. Näitä tarjouksia kannattaa aina pitää silmällä, jos haluaa säästää selvää rahaa. Palvelumme seuraa operaattoreiden tarjouksia ja pyrimme lisäämään ne sivullemme heti kun ne ilmestyvät. Viimeisimmät tarjoukset löydät aina napsauttamalla operaattorin omaa alasivua sivumme yläpalkista.
Telian tarjouksissa kannattaa aina huomioida minkälainen sopimus puhelinliittymässä on. Liittymät jossa operaattori veloittaa käytetyistä minuuteista ja viesteistä, ovat usein kiinteähintaisia koko sen ajan kun liittymä on käytössäsi. Puhelinliittymä jossa on tietty määrä minuutteja kuuluu hintaan, on usein vain voimassa 12 kuukautta. Tämän jälkeen hinta nousee parilla eurolla jos jatkat kyseisellä liittymällä.
Esim. Telian Rajaton 200M on ensimmäiset 12 kuukautta 29,90€ / kk ja sen jälkeen hinta nousee 32,90 euroon. Telian normiliittymät eivät kuitenkin ole määräaikaisia.

Telia kuuluvuusalue

Telian kuuluvuusalue on Suomen parhaita ja Telian sivuilta löytyvästä kartasta saa aika hyvän käsityksen siitä, miten hyvin liittymä toimisi kotonasi. Kuuluvuuteen voi tietenkin vaikuttaa maaston muoto ja miten lähettyvillä olevat talot on sijoitettu. Netistä tilatuilla liittymillä on kuitenkin aina 14 päivän peruutusoikeus, joten liittymää ehtii testata hyvin ennen lopullista päätöstä. Jos Telian liittymä ei jostain syystä toimi kotonasi, voit perua kaupat ja testata toisen operaattorin liittymää.

 

Liittymä Telia

Usein kysyttyä puhelinliittymistä

Kysymyksiä ja vastauksia koskien edullisen puhelinliittymän valintaa

Halvin liittymä on sellainen, joka vastaa kulutustasi mahdollisimman edullisesti. Mikäli käytät puhelintasi paljon ja katsot suoratoistopalveluiden sisältöjä, tulee Rajaton liittymä todennäköisesti halvimmaksi. Mikäli käyttösi on todella vähäistä, valitse kulutuksen perusteella laskutettava liittymä. 

Mikäli et ole varma, tarkista puhelimesi tiedoista puheluminuuttisi ja keskimäärinen tiedonsiirto kuukaudessa.

Liittymän kilpailuttaminen onnistuu parhaiten ymmärtämällä omaa käyttöä ja vertailemalla saatavilla olevia liittymätarjouksia. 

Kaikki sivuston liittymätarjoukset ovat ajantasalla ja saatavissa. Vertailemalla käyttöäsi vastaavien pakettien hintoja kilpailutat oman puhelinlaskusi helposti.

Vertaile puhelinliittymiä huolellisesti ennen valintaa. Vertailutaulukkomme mahdollistaa tämän pienimmällä mahdollisella vaivalla. Klikkaile haluamiasi ominaisuuksia ja valitse halvin.

Rajaton 4G-liittymä on helpoin valinta, jos puhelimenkäyttösi on runsasta. Valitse nopeudeksi vähintään 50Mbit/s liittymä. Datapaketit siirtyvät syrjään viimeistään 5G-liittymien tullessa suosituiksi.

Muista myös, että Telian liittymiin saat samaan hintaan vapaan 4G-verkon surffailun Ruotsissa ja Baltiassa.

Laske puheluminuutit, tekstarit ja datansiirto viime kuukaudelta. 

Klikkaile ominaisuudet vertailutyökaluun ja valitsen halvin puhelinliittymä.

Sinun ei tarvitse erikseen ilmoittaa liittymänvaihdosta vanhalle operaattorillesi. Uusi palveluntarjoaja tarkistaa liittymäsi tilan ennen kytkentää. 

Mikäli olet ottanut määräaikaisen liittymän, ei siirtoa voi tehdä ennen sopimuskauden päättymistä.

Halvin liittymä lapselle on sellainen, joka sisältää paljon suoratoistopalveluiden käyttötunteja. Youtube ja muut lastenohjelmia sisältävät palvelut syövät monta gigaa dataa kuukaudessa. Vältä ikävät yllärit puhelinlaskussasi ja valitse rajaton liittymä pienellä puheajalla.

Kaikki modernit puhelinliittymät myönnetään nykyisin ilman kytkyjä. Operaattorilta voit korkeintaan saada etuja liittymäpaketin kaveriksi keskittämällä kaikki liittymäpalvelusi samalle operaattorille.

Tutustu operaattorien liittymätarjouksiin sivuillamme.

Haluatko lisää edullisia liittymätarjouksia?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa: asiakaspalvelu@halvinpuhelinliittymä.fi.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa. Pyrimme löytämään sinulle halvimman saatavilla olevan liittymän ilman kustannuksia!

Halvinpuhelinliittymä.fi on puhelinliittymien vertailupalvelu, joka vertailee puolueettomasti suomalaisia liittymiä. Löydät sivuilta kaikkien operaattorien liittymävaihtoehdot ja niiden hinnat helposti vertailtavassa muodossa.

Kaikki sivuston hinnat ovat ajantasaisia.

Asiakaspalvelu 24h

 • asiakaspalvelu@halvinpuhelinliittymä.fi
 • Puhelinnumero: 040 3712192

Yritystiedot

 • Halvinpuhelinliittymä.fi
 • Leadout Oy
 • 2584445-3
 • PL 272, 20101 Turku

Copyright 2019 © Kaikki oikeudet pidätetään.