Halvin puhelinliittymä Elisalta vertailemalla!

Löydä halvin Elisa-liittymä omaan käyttöösi

Halvin puhelinliittymä Elisalta

Elisan halvin puhelinliittymä, on kaikkien muiden operaattoreiden tavoin halpa perusliittymä. Elisan perusliittymässä on kuitenkin aina datapaketti mukana, mutta on pari euroa kalliimpi kuin kilpailijoiden vaihtoehdot. Elisan halvin liittymä sopii hyvin esim. riistakameraan pienen datapaketin ansiosta. Elisan tarjoamat kuluttajaliittymät ovat nykyään Saunalahti-brändin alla. Elisalla on tarjolla kuluttajille monenlaista liittymää ja erikoistarjoukset vaihtuvat aina tasaiseen tahtiin. Lisäämme palveluumme aina viimeisimmät tarjoukset, heti kun ne ilmestyvät. Alla vielä listaus kaikista Elisan liittymistä.

Elisa puhelinliittymät

Saunalahden puhelinliittymä on kuluttajille suunnattu puhelinliittymä Elisalta. Elisa brändin alla olevia puhelinliittymiä myydään yrityskäyttöön. Saunalahdelta löydät perusliittymiä ilman nettiä tai perusnetillä, sekä liittymiä tavallisilla ja nopeilla datayhteyksillä.

Edullisimmat Elisan Saunalahti puhelinliittymät ovat liittymiä, joissa maksat soitetuista puheluista ja viesteistä. Jos et soita paljoa kuukaudessa, etkä tarvitse nettiä, niin edullisin vaihtoehto on sinulle paras. Liittymä, jossa on perusnetti ja jossa maksat soitetuista puheluista ja viesteistä sopii esim. koululaiselle ensimmäiseksi liittymäksi.

Älypuhelimen peruskäyttöön riittävät liittyvät alkavat 10M datayhteyksistä ja nopeuden voit valita tarpeesi mukaan. Jos kulutat paljon viihdesisältöä liittymälläsi, niin ota rajaton liittymä vähintään 50M tai 100M mobiilinetillä, riippuen mikä liittymä on halvempi.

Jos tarvitset vielä enemmän nopeutta ja käytät mobiililaitettasi 5G kuuluvuusalueella, niin voit valita liittymän jopa 1000M nopeudella.

Kaikki rajattomat netit sisältävät datankäyttöä ETA/EU-maissa (alk. 9 Gt/kk).

elisa saunalahti liittymät

Halpa liittymä Elisalta kaikilla herkuilla!

Elisa Saunalahti puhelinliittymät

Yllä näkyvässä listasta huomaa, että Saunalahdella on liittymiä joka lähtöön. Jos sinulla sattuu olemaan S-ryhmän bonuskortti, saat Saunalahden liittymistä bonusta. Saunalahden liittymissä on yleensä avausmaksu, niin kuin muillakin operaattoreilla.
Alle 26-vuotialle Saunalahdella on erikoistarjous. Saat silloin pariksi vuodeksi Huoleton Premium 150M -paketin hintaan 22,90€ / kk (norm. hinta 29,90€ /kk).

Elisa 4G-liittymät

Elisan ja Saunalahden liittymät käyttävät pääasiassa Elisan 4g- ja 5G-verkkoa. 3g- ja 2g-verkkoa käytetään vain jos 4G-verkko ei ole alueellasi tarpeeksi vahva. Kannattaa siis aina tarkistaa Elisan kuuluvuuskartasta miten liittymä toimii kotonasi. Kannattaa tarkistaa mistä lähin masto löytyy ja katsoa onko sen edessä suurempia esteitä. Netin kautta tilatut liittymät voi aina perua 14 päivän sisään tilauspäivästä. Jos siis huomaat, että liittymä ei toimi ollenkaan tai liian hitaasti alueellasi, voit perua kaupat ilmoittamalla tästä Elisalle.

halvin elisa puhelinliittymä

Elisa Kauppa

Liittymien lisäksi löydät Elisa Kaupasta runsaan kattauksen kodin viihde-elektroniikkaa. Voit ostaa liittymän lisäksi uuden puhelimen tai puhelintarvikkeita. Tämän lisäksi Elisan Kaupasta löydät televisioita, pelikonsoleita, tietokoneita, kodinkoneita ja kameroita.

Jos haluat siirtyä suoraan Elisan sivuille vertailemaan tarjouksia, niin sinne pääset alla olevasta napista.

Usein kysyttyä puhelinliittymistä

Kysymyksiä ja vastauksia koskien edullisen puhelinliittymän valintaa

Halvin liittymä on sellainen, joka vastaa kulutustasi mahdollisimman edullisesti. Mikäli käytät puhelintasi paljon ja katsot suoratoistopalveluiden sisältöjä, tulee Rajaton liittymä todennäköisesti halvimmaksi. Mikäli käyttösi on todella vähäistä, valitse kulutuksen perusteella laskutettava liittymä. 

Mikäli et ole varma, tarkista puhelimesi tiedoista puheluminuuttisi ja keskimäärinen tiedonsiirto kuukaudessa.

Liittymän kilpailuttaminen onnistuu parhaiten ymmärtämällä omaa käyttöä ja vertailemalla saatavilla olevia liittymätarjouksia. 

Kaikki sivuston liittymätarjoukset ovat ajantasalla ja saatavissa. Vertailemalla käyttöäsi vastaavien pakettien hintoja kilpailutat oman puhelinlaskusi helposti.

Vertaile puhelinliittymiä huolellisesti ennen valintaa. Vertailutaulukkomme mahdollistaa tämän pienimmällä mahdollisella vaivalla. Klikkaile haluamiasi ominaisuuksia ja valitse halvin.

Rajaton 4G-liittymä on helpoin valinta, jos puhelimenkäyttösi on runsasta. Valitse nopeudeksi vähintään 50Mbit/s liittymä. Datapaketit siirtyvät syrjään viimeistään 5G-liittymien tullessa suosituiksi.

Muista myös, että Telian liittymiin saat samaan hintaan vapaan 4G-verkon surffailun Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Baltiassa.

Laske puheluminuutit, tekstarit ja datansiirto viime kuukaudelta. 

Klikkaile ominaisuudet vertailutyökaluun ja valitsen halvin puhelinliittymä.

Sinun ei tarvitse erikseen ilmoittaa liittymänvaihdosta vanhalle operaattorillesi. Uusi palveluntarjoaja tarkistaa liittymäsi tilan ennen kytkentää. 

Mikäli olet ottanut määräaikaisen liittymän, ei siirtoa voi tehdä ennen sopimuskauden päättymistä.

Halvin liittymä lapselle on sellainen, joka sisältää paljon suoratoistopalveluiden käyttötunteja. Youtube ja muut lastenohjelmia sisältävät palvelut syövät monta gigaa dataa kuukaudessa. Vältä ikävät yllärit puhelinlaskussasi ja valitse rajaton liittymä pienellä puheajalla.

Kaikki modernit puhelinliittymät myönnetään nykyisin ilman kytkyjä. Operaattorilta voit korkeintaan saada etuja liittymäpaketin kaveriksi keskittämällä kaikki liittymäpalvelusi samalle operaattorille.

Tutustu operaattorien liittymätarjouksiin sivuillamme.

Haluatko lisää edullisia liittymätarjouksia?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa: asiakaspalvelu@halvinpuhelinliittymä.fi.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa. Pyrimme löytämään sinulle halvimman saatavilla olevan liittymän ilman kustannuksia!