Halvin puhelinliittymä DNA:lta!

Löydä halvin liittymä DNA:lta omaan käyttöösi

Halvin puhelinliittymä DNA:lta

DNA:sta on nopeasti tullut Suomen suosituimpia operaattoreita. DNA:lta löydät liittymiä ja puhelimia joka lähtöön, myös hyvinkin edullista liittymää. Jos tarvitset mahdollisimman halpaa liittymää esim. peruspuhelimeen ilman datapakettia, niin DNA:lta löytyy edullisia vaihtoehtoja joko ilman nettiä tai perusnettiyhteyden kanssa. Maksat silloin vain kuukausimaksun ja 7 senttiä per käytetty puheminuutti tai tekstari. Alla vielä lista DNA:n kaikista puhelinliittymistä.

DNA puhelinliittymät

DNA puhelinliittymät sopivat jokaiselle, sillä DNA:lla löytyy vaihtoehtoja liittymille tarpeestasi riippuen. Kuukausihinnaltaan edullisimmat liittymät Ovat liittymiä, joissa maksetaan soitetuista puheluista ja lähetetyistä viesteistä. Kaikkein halvin liittymä ei sisällä nettiä, joten se on sopiva liittymä ihmiselle, joka ei tarvitse mobiilidataa ja puhuu hieman.

Seuraava vaihtoehto on DNA Jämpti, joka on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi koululaisen ensimmäiseksi liittymäksi. Liittymässä maksat puheluista ja viesteistä ja liittymä sisältää Rajattoman 1 Mbit/s netin kotimaassa.

4G liittymä sinun kannattaa valita sen mukaan, kuinka nopean netin tarvitset käyttöösi. Mikäli puhelimeen tarvitaan vain ns. perusnetti, niin 10M liittymät ovat hyvä vaihtoehto normaalikäyttöön. Jos kaipaat nopeampaa liittymää, niin 150M liittymä on erinomainen vaihtoehto, jos kulutat paljon viihdesisältöä puhelimella.

Jos 4G:n nopeus ei riitä, sinulla on tarvetta nopeammalle netille ja 5G verkko toimii haluamassasi sijainnissa, niin 5G liittymiä löytyy jopa 1000M asti.

Liittymät sisältävät yleensä aina tietyn määrän tiedonsiirtoa kuukaudessa ETA/EU-maissa (alk. 5 Gt/kk).

halvin dna puhelinliittymä

Halpa liittymä DNA:lta!

DNA puhelinliittymät ja tarjoukset

DNA:n erikoistarjouksia kannattaa aina etsiä, jos haluat mahdollisimman edullisen liittymän kattavalla datapaketilla. Pyrimme lisäämään näitä erikoistarjoukia sivullemme, heti kun ne julkistetaan.
Myös DNA:lla on käytössä hinnoittelumalli, jossa liittymän saa tarjoushintaan ensimmäiset 12 kuukautta ja tämän jälkeen hinta nousee parilla eurolla. Joten kannattaa viimeistään joka vuosi käydä läpi omat liittymät ja vaihtaa halvempaan jos semmoinen löytyy. Määräaikaisuutta liittymissä ei ole, mutta 4,90€ kertaluonteinen avausmaksu lisätään aina jokaiseen liittymään. Jos haluat siirtyä suoraan DNA:n kauppaan selaamaan tarjouksia, voit klikata tästä.

DNA kauppa

DNA:n kaupasta löydät kaikki aiemmin mainitut liittymät ja laitteet. Helpoin tapa tilata uusi liittymä tai vaihtaa halvempaan onnistuu aina netin kautta. Pääset tekemään tilauksia ja muutoksia jos sinulla vain on verkkopankkitunnukset. Jos päätät vaihtaa toiselta operaattorilta DNA:lle, vaatii se kuitenkin sim-kortin vaihdon, mutta numerosi pysyy aina samana. Saat liittymän vaihdon aikana tekstarin DNA:lta kun voit vaihtaa uuden sim-kortin puhelimeen. Tämän jälkeen on aina hyvä käynnistää puhelin uudelleen, jotta liittymä varmasti lähtee toimimaan. Jos haluat siirtyä suoraan DNA kauppaan etsimään liittymätarjouksia, voit klikata tästä.

Puhelinliittymä DNA

DNA Peittokartta

DNA:n kuuluvuus on erinomainen joka puolella Suomea. Kannattaa kuitenkin varmistaa missä lähin DNA:n tukiasema löytyy jos olet miettimässä operaattorin vaihtoa. Netistä löytyy palveluja jotka kertovat kenelle masto kuuluu. Netin kautta tilatut liittymät voi aina perua, jos huomaat että DNA:n liittymä ei jostain syystä toimi kotonasi.

Usein kysyttyä puhelinliittymistä

Kysymyksiä ja vastauksia koskien edullisen puhelinliittymän valintaa

Halvin liittymä on sellainen, joka vastaa kulutustasi mahdollisimman edullisesti. Mikäli käytät puhelintasi paljon ja katsot suoratoistopalveluiden sisältöjä, tulee Rajaton liittymä todennäköisesti halvimmaksi. Mikäli käyttösi on todella vähäistä, valitse kulutuksen perusteella laskutettava liittymä. 

Mikäli et ole varma, tarkista puhelimesi tiedoista puheluminuuttisi ja keskimäärinen tiedonsiirto kuukaudessa.

Liittymän kilpailuttaminen onnistuu parhaiten ymmärtämällä omaa käyttöä ja vertailemalla saatavilla olevia liittymätarjouksia. 

Kaikki sivuston liittymätarjoukset ovat ajantasalla ja saatavissa. Vertailemalla käyttöäsi vastaavien pakettien hintoja kilpailutat oman puhelinlaskusi helposti.

Vertaile puhelinliittymiä huolellisesti ennen valintaa. Vertailutaulukkomme mahdollistaa tämän pienimmällä mahdollisella vaivalla. Klikkaile haluamiasi ominaisuuksia ja valitse halvin.

Rajaton 4G-liittymä on helpoin valinta, jos puhelimenkäyttösi on runsasta. Valitse nopeudeksi vähintään 50Mbit/s liittymä. Datapaketit siirtyvät syrjään viimeistään 5G-liittymien tullessa suosituiksi.

Muista myös, että Telian liittymiin saat samaan hintaan vapaan 4G-verkon surffailun Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Baltiassa.

Laske puheluminuutit, tekstarit ja datansiirto viime kuukaudelta. 

Klikkaile ominaisuudet vertailutyökaluun ja valitsen halvin puhelinliittymä.

Sinun ei tarvitse erikseen ilmoittaa liittymänvaihdosta vanhalle operaattorillesi. Uusi palveluntarjoaja tarkistaa liittymäsi tilan ennen kytkentää. 

Mikäli olet ottanut määräaikaisen liittymän, ei siirtoa voi tehdä ennen sopimuskauden päättymistä.

Halvin liittymä lapselle on sellainen, joka sisältää paljon suoratoistopalveluiden käyttötunteja. Youtube ja muut lastenohjelmia sisältävät palvelut syövät monta gigaa dataa kuukaudessa. Vältä ikävät yllärit puhelinlaskussasi ja valitse rajaton liittymä pienellä puheajalla.

Kaikki modernit puhelinliittymät myönnetään nykyisin ilman kytkyjä. Operaattorilta voit korkeintaan saada etuja liittymäpaketin kaveriksi keskittämällä kaikki liittymäpalvelusi samalle operaattorille.

Tutustu operaattorien liittymätarjouksiin sivuillamme.

Haluatko lisää edullisia liittymätarjouksia?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa: asiakaspalvelu@halvinpuhelinliittymä.fi.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa. Pyrimme löytämään sinulle halvimman saatavilla olevan liittymän ilman kustannuksia!