Puhelinliittymät ja tarjoukset - vertaile!

Löydä halvin liittymä omaan käyttöösi

Valitse liittymän ominaisuudet

1. Valitse ominaisuudet

Vertaile liittymätarjouksia

2. Vertaile liittymiä

Tilaa halvin liittymä

3. Valitse halvin liittymä

Puhelinliittymätarjous – kilpailuta vanha liittymäsi

Halvin puhelinliittymä tarjous perustuu aina omaan käyttöösi. Toiselle minuuttiperusteinen puheluhinnoittelu ilman nettiä tuo parhaan kuukausittaisen käyttökokemuksen ja hinnan. Toiselle rajattomat netinkäyttömahdollisuudet ja vapaa puheaika antaa halutun mielenrauhan ja parhaan tehon uudesta puhelimesta.

Vertaile halvin liittymä hintavertailustamme klikkailemalla haluamasi ominaisuudet vertailutyökaluun. Näet muutamassa sekunnissa juuri sinun halumasi toiminnot sisältävät puhelinliittymät ja niiden hinnat.

Puhelinliittymätarjoukset ovat aina rajoitetusti voimassa. Voit kuitenkin luottaa, että jokainen tällä sivulla näytettävä liittymätarjous on ajankohtainen. Kaikki liittymätarjoukset tulevat suoraan operaattoreilta, jolloin jokainen hintatieto pitää aina paikkansa!

Puhelinliittymä ja tarjoukset 2021

Puhelinliittymät ja liittymätarjoukset vuonna 2021 sisältävät pääasiassa 4G-liittymiä ja 5G-liittymiä, joissa on rajattomat puhelut ja netin käyttö. Suosituimmat liittymätarjoukset painottavat suoratoistopalveluiden sujuvaa käyttöä ja modernin puhelimen ominaisuuksista nauttimista. Runkoverkkojen kehittyessä 4G-verkosta voidaan saada jo yli +300Mbit/s nopeuksia, joilla vaikkapa Netflixin katsominen puhelimesta onnistuu siinä missä kotoa kiinteän laajakaistan avulla. 5G -verkossa päästään jo kuuluvuudesta riippuen parhaimmillaan +600 Mbit/s ja +800 Mbit/s nopeuksiin.

puhelinliittymät tarjous

Kaikki liittymätarjoukset samalta sivulta!

Parhaat liittymätarjoukset

Liittymätarjoukset ovat tulleet jatkuvasti paremmiksi, tätänykyä rajattoman 4G-liittymän voi tilata noin 20€ kuukausihintaan. Hintoja painaa tänä vuonna vähitellen yleistyvä 5G-verkko. Kappalehintaisten puheluiden ja tekstareiden tasot ovat pitkään pysytelleet kutakuinkin samoina, noin 0,07€/min tai SMS. Odotettavissa on, että seuraava isompi hintavaihtelu syntyy 5G-verkon yleistymisen yhteydessä. Halvinpuhelinliittymä.fi ei suosittele määräaikaisia pidempiä sopimuksia tästä syystä! Onneksi tätä nykyä lähes kaikki puhelinliittymät ovat toistaiseksi voimassa olevia.

Telia, Elisa, Dna ja Moi liittymätarjoukset

Vertaile kaikki liittymätarjoukset Telian, DNAn, Moin ja Elisan hinnoilla samasta vertailunäkymästä! Elisa liittymätarjoukset sisältävät kuluttajille suunnatun Saunalahden liittymiä. Näet kaikkien operaattoreiden ajankohtaiset hinnat samalta sivulta. Sonera liittymätarjouksia ei enää ole olemassa, Telian vastatessa vanhalta nimeltään Sonerana toimineen operaattorin liittymistä.

puhelinliittymä tarjous

Uusi liittymä vanhaan puhelimeen

Maksatko mielestäsi liikaa vanhasta liittymästäsi? Järjestele sivujemme liittymätarjoukset hinnan perusteella järjestykseen ja katso mitä ominaisuuksia saat samalla rahalla tänään. Mikäli olet aikaisemmin ostanut 4G-liittymän määräaikaisena, on liittymän kilpailuttaminen järkevää. Todennäköisesti saat vähintään saman liittymän nopeammalla yhteydellä vaihtaessasi operaattoria. Kuluttajan harmiksi vanhat asiakkaat harvoin saavat samaa kohtelua kuin kokonaan uudet. Tässä pätee siis vanha sanonta “Vaihtamalla paranee”.

Kilpailuta uusi liittymä sivuillamme vertailemalla liittymätarjouksia!

Usein kysyttyä puhelinliittymistä

Kysymyksiä ja vastauksia koskien edullisen puhelinliittymän valintaa

Halvin liittymä on sellainen, joka vastaa kulutustasi mahdollisimman edullisesti. Mikäli käytät puhelintasi paljon ja katsot suoratoistopalveluiden sisältöjä, tulee Rajaton liittymä todennäköisesti halvimmaksi. Mikäli käyttösi on todella vähäistä, valitse kulutuksen perusteella laskutettava liittymä. 

Mikäli et ole varma, tarkista puhelimesi tiedoista puheluminuuttisi ja keskimäärinen tiedonsiirto kuukaudessa.

Liittymän kilpailuttaminen onnistuu parhaiten ymmärtämällä omaa käyttöä ja vertailemalla saatavilla olevia liittymätarjouksia. 

Kaikki sivuston liittymätarjoukset ovat ajantasalla ja saatavissa. Vertailemalla käyttöäsi vastaavien pakettien hintoja kilpailutat oman puhelinlaskusi helposti.

Vertaile puhelinliittymiä huolellisesti ennen valintaa. Vertailutaulukkomme mahdollistaa tämän pienimmällä mahdollisella vaivalla. Klikkaile haluamiasi ominaisuuksia ja valitse halvin.

Rajaton 4G-liittymä on helpoin valinta, jos puhelimenkäyttösi on runsasta. Valitse nopeudeksi vähintään 50Mbit/s liittymä. Datapaketit siirtyvät syrjään viimeistään 5G-liittymien tullessa suosituiksi.

Muista myös, että Telian liittymiin saat samaan hintaan vapaan 4G-verkon surffailun Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Baltiassa.

Laske puheluminuutit, tekstarit ja datansiirto viime kuukaudelta. 

Klikkaile ominaisuudet vertailutyökaluun ja valitsen halvin puhelinliittymä.

Sinun ei tarvitse erikseen ilmoittaa liittymänvaihdosta vanhalle operaattorillesi. Uusi palveluntarjoaja tarkistaa liittymäsi tilan ennen kytkentää. 

Mikäli olet ottanut määräaikaisen liittymän, ei siirtoa voi tehdä ennen sopimuskauden päättymistä.

Halvin liittymä lapselle on sellainen, joka sisältää paljon suoratoistopalveluiden käyttötunteja. Youtube ja muut lastenohjelmia sisältävät palvelut syövät monta gigaa dataa kuukaudessa. Vältä ikävät yllärit puhelinlaskussasi ja valitse rajaton liittymä pienellä puheajalla.

Kaikki modernit puhelinliittymät myönnetään nykyisin ilman kytkyjä. Operaattorilta voit korkeintaan saada etuja liittymäpaketin kaveriksi keskittämällä kaikki liittymäpalvelusi samalle operaattorille.

Tutustu operaattorien liittymätarjouksiin sivuillamme.

Haluatko lisää edullisia liittymätarjouksia?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa: asiakaspalvelu@halvinpuhelinliittymä.fi.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa. Pyrimme löytämään sinulle halvimman saatavilla olevan liittymän ilman kustannuksia!