Halvin 4G liittymä?

Löydä halvin liittymä omaan käyttöösi

Valitse liittymän ominaisuudet

1. Valitse ominaisuudet

Vertaile liittymätarjouksia

2. Vertaile liittymiä

Tilaa halvin liittymä

3. Valitse halvin liittymä

Halvin 4G-liittymä

Halvin 4G-liittymä haluamallasi puheajalla tai rajattomilla paketeilla, löydä halvin littymä vertailustamme. Telian, Elisan, DNAn ja Moi mobiilin 4G-liittymät vertailussa. Koostimme taulukon josta löydät kaikkien operaattoreiden parhaan ja halvimmat 4G-liittymätarjoukset samasta paikasta.

4G liittymätarjous

4G liittymätarjous määräytyy käytettävän datansiirtonopeuden ja puhepaketin mukaan. Valitse sinulle sopiva nopeus aina +600Mb/s siirtonopeuteen asti tai vaikkapa halvin muutaman megan perusnetti. Rajattomat paketit niin netin kuin puheluiden osalta soveltuvat erinomaisesti modernin älypuhelimen kaveriksi. Saat uudesta puhelimesta kaiken irti nopealla netillä ja mielenrauhaa antavalla rajattomalla puhepaketilla.

4G liittymätarjoukset voi vertailla kaikilta operaattoreilta tällä samalla sivulla. Käytä vertailussa perusteena kk-hintaa, puheaikaa tai verkon nopeutta. Muutamalla hiiren napsatuksella voit järjestellä liittymiä halusi mukaan. Yksinkertaista ja helppoa!

Halpa 4G-liittymä vertailemalla!

4G liittymien nopeudet

4G-liittymien nopeudet vaihtelevat suuresti sijainnin ja liittymään hankitun datansiirtonopeuden mukaan. Datansiirtonopeus voi olla mitä tahansa aina yli 600Mbit/s nopeuteen asti. Maksamalla enemmän saat nopeamman netin – yksinkertaista. Mutta mikä riittää tavalliselle käyttäjälle?

4G liittymän nopeus vaikkapa suoratoistopalveluita varten on hyvä olla noin 50Mbit/s tasolla. Tällöin verkon äkillinen huojunta ja nopeuden putoaminen puoleen ei vaikuta suoratoistopalveluiden tasoon. Mikäli et tarvitse kuin perinteisen sähköpostien lukumahdollisuuden, voit hyvin valita hitaimman saatavilla olevan yhteyden ja käyttää rahat johonkin muuhun.

4G liittymävertailu

4G liittymävertailu on helppo tehdä vertailutyökalullamme. Klikkaile hinnat sopiviksi ja valitse ”4G” filtterin asetuksista. Näet heti, mikä liittymä ja millaisilla paketeilla maksaa mitäkin. Sorttaile vaikka halvin liittymä ylimmäksi ja katso riittäisikö sinulle karsituin paketti vai kaipaatko kuitenkin rajattoman liittymän huolettomuutta.

4G puhelinliittymävertailu netissä, täysin puolueettomasti – Halvinpuhelinliittymä.fi. Toimimme yhteistyössä kaikkien isoimpien operaattorien kanssa. Kaikki 4G-liittymätarjoukset ovat ajantasaisia ja ne päivittyvät automaattisesti sivuillemme. Näet aina ajantasaisen hinnan jokaiselle liittymätyypille.

Usein kysyttyä liittymistä

Kysymyksiä ja vastauksia koskien edullisen puhelinliittymän valintaa

Halvin liittymä on sellainen, joka vastaa kulutustasi mahdollisimman edullisesti. Mikäli käytät puhelintasi paljon ja katsot suoratoistopalveluiden sisältöjä, tulee Rajaton liittymä todennäköisesti halvimmaksi. Mikäli käyttösi on todella vähäistä, valitse kulutuksen perusteella laskutettava liittymä. 

Mikäli et ole varma, tarkista puhelimesi tiedoista puheluminuuttisi ja keskimäärinen tiedonsiirto kuukaudessa.

Liittymän kilpailuttaminen onnistuu parhaiten ymmärtämällä omaa käyttöä ja vertailemalla saatavilla olevia liittymätarjouksia. 

Kaikki sivuston liittymätarjoukset ovat ajantasalla ja saatavissa. Vertailemalla käyttöäsi vastaavien pakettien hintoja kilpailutat oman puhelinlaskusi helposti.

Vertaile puhelinliittymiä huolellisesti ennen valintaa. Vertailutaulukkomme mahdollistaa tämän pienimmällä mahdollisella vaivalla. Klikkaile haluamiasi ominaisuuksia ja valitse halvin.

Rajaton 4G-liittymä on helpoin valinta, jos puhelimenkäyttösi on runsasta. Valitse nopeudeksi vähintään 50Mbit/s liittymä. Datapaketit siirtyvät syrjään viimeistään 5G-liittymien tullessa suosituiksi.

Muista myös, että Telian liittymiin saat samaan hintaan vapaan 4G-verkon surffailun Ruotsissa ja Baltiassa.

Laske puheluminuutit, tekstarit ja datansiirto viime kuukaudelta. 

Klikkaile ominaisuudet vertailutyökaluun ja valitsen halvin puhelinliittymä.

Sinun ei tarvitse erikseen ilmoittaa liittymänvaihdosta vanhalle operaattorillesi. Uusi palveluntarjoaja tarkistaa liittymäsi tilan ennen kytkentää. 

Mikäli olet ottanut määräaikaisen liittymän, ei siirtoa voi tehdä ennen sopimuskauden päättymistä.

Halvin liittymä lapselle on sellainen, joka sisältää paljon suoratoistopalveluiden käyttötunteja. Youtube ja muut lastenohjelmia sisältävät palvelut syövät monta gigaa dataa kuukaudessa. Vältä ikävät yllärit puhelinlaskussasi ja valitse rajaton liittymä pienellä puheajalla.

Kaikki modernit puhelinliittymät myönnetään nykyisin ilman kytkyjä. Operaattorilta voit korkeintaan saada etuja liittymäpaketin kaveriksi keskittämällä kaikki liittymäpalvelusi samalle operaattorille.

Tutustu operaattorien liittymätarjouksiin sivuillamme.

Haluatko lisää edullisia liittymätarjouksia?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa: asiakaspalvelu@halvinpuhelinliittymä.fi.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa. Pyrimme löytämään sinulle halvimman saatavilla olevan liittymän ilman kustannuksia!