Halvin puhelinliittymä nopealla netillä!

Löydä halvin liittymä omaan käyttöösi

Valitse liittymän ominaisuudet

1. Valitse ominaisuudet

Vertaile liittymätarjouksia

2. Vertaile liittymiä

Tilaa halvin liittymä

3. Valitse halvin liittymä

Halvin puhelinliittymä netillä

Halvat puhelinliittymät netillä, valitse 5G, 4G tai 3G ja vertaile liittymien hintoja muutamassa minuutissa. Valittuasi halumasi verkon, valitse haluamasi verkkonopeus. Toisille riittää muutaman megan nopeudet, toisille vain +300Mbit/s nopeus on riittävä!

Halvin liittymä netillä, nimenomaan euromääräisesti, ei välttämättä ole käytössä halvin. Muista, että datapaketit nostavat liittymäsi kuukausilaskua nopeasti, mikäli käytät paljon suoratoistopalveluita tai muutoin pääasiallinen puhelimen käyttötarkoituksesi on netti.  Vertailumme mahdollistaa oman puhelimenkäytön syöttämisen vertailutyökaluun, jolloin näet nopeasti. Suosittelemme nettiä pääasiallisesti puhelimella käyttävillä rajattomia ja nopeita datapaketteja. DNA Rajaton ja Elisa Rajaton ovat molemmat erinomaisia valintoja, kun etsit halvinta puhelinliittymää netillä, etkä halua tinkiä datankäytöstä.

Halvin puhelinliittymä rajattomalla netillä

Halvin puhelinliittymä rajattomalla netillä maksaa noin 10€ kuukaudessa! Muista kuitenkin, että tämän päälle tulevat puhelut ja tekstarit laskutetaan erikseen. Määritä puhelimenkäyttösi tarkasti ennen liittymän valintaa. Halvin puhelinliittymällä rajattomalla netillä on yleensä vanhentunutta 3G-verkkoa hyödyntävä liittymä. Kauttamme vertailet nopeita liittymiä helposti keskenään.

Halpa rajaton netti helpottaa puhelimen käyttöä. Telian liittymissä datan käyttöä ei ole rajattu käyttöä estävästi edes naapurimaa Ruotsissa ja Baltiassa. Tämä helpottaa huomattavasti matkustavan tuskaa – pitääkö netti päällä vai ei. Mielenrauhaa samaan hintaan! Halvin rajaton 4G netti rajattomalla puhe- ja tekstaripaketilla maksaa vuonna 2021 noin 20€/kk. Löydät kaikki järkevät ja luotettavat puhelinliittymät sivuiltamme helposti vertailtavassa muodossa.

halvin puhelinliittymä netillä

Nopea netti ja halpa liittymä!

Halvin liittymä 2021 nopealla netillä

Löydät halvimman liittymän vuonna 2021 käyttämällä vertailupalveluamme! Kaikki sivuillamme näkyvät edulliset puhelinliittymätarjoukset ovat ajantasaisia ja hinnat perustuvat operaattoreiden kulloisinkiin hintoihin. Voit huoletta vertailla liittymiä sivullamme, tietäen että kaikki liittymätarjoukset ovat oikeita ja juuri senhetkisiä! Vertaile halvin ja katso tiedonsiirtonopeudesta liittymän nopeus omiin tarpeisiisi.

Nettiliittymät puhelimeen

Puhelimesi ei todennäköisesti ratkaise millaisen nettiliittymän voit kännykkääsi ostaa. Mikäli puhelimesi on kovin vanha, voi nettiomaisuuksissa olla rajoituksia. Alle 5 vuotta vanha puhelin tukee 4G-verkkoja ja nopeita datayhteyksiä. Mikäli et ole täysin varma, minkälainen liittymä juuri nykyiseen puhelimeesi on paras ja halvin, voi olla parasta kävellä lähimpään operaattorisi puhelinkauppaan varmentamaan asia.

Halvin liittymä vanhaan puhelimeen voi olla 3G-verkossa toimiva puhelinliittymä. Tällöin netti on jonkinverran 4G-liittymää hitaampi, mutta hyvällä kuuluvuusalueella mahdollistaa silti täysiverisen netin käytön.

halvin puhelinliittymä rajattomalla netillä

Usein kysyttyä puhelinliittymistä

Kysymyksiä ja vastauksia koskien edullisen puhelinliittymän valintaa

Halvin liittymä on sellainen, joka vastaa kulutustasi mahdollisimman edullisesti. Mikäli käytät puhelintasi paljon ja katsot suoratoistopalveluiden sisältöjä, tulee Rajaton liittymä todennäköisesti halvimmaksi. Mikäli käyttösi on todella vähäistä, valitse kulutuksen perusteella laskutettava liittymä. 

Mikäli et ole varma, tarkista puhelimesi tiedoista puheluminuuttisi ja keskimäärinen tiedonsiirto kuukaudessa.

Liittymän kilpailuttaminen onnistuu parhaiten ymmärtämällä omaa käyttöä ja vertailemalla saatavilla olevia liittymätarjouksia. 

Kaikki sivuston liittymätarjoukset ovat ajantasalla ja saatavissa. Vertailemalla käyttöäsi vastaavien pakettien hintoja kilpailutat oman puhelinlaskusi helposti.

Vertaile puhelinliittymiä huolellisesti ennen valintaa. Vertailutaulukkomme mahdollistaa tämän pienimmällä mahdollisella vaivalla. Klikkaile haluamiasi ominaisuuksia ja valitse halvin.

Rajaton 4G-liittymä on helpoin valinta, jos puhelimenkäyttösi on runsasta. Valitse nopeudeksi vähintään 50Mbit/s liittymä. Datapaketit siirtyvät syrjään viimeistään 5G-liittymien tullessa suosituiksi.

Muista myös, että Telian liittymiin saat samaan hintaan vapaan 4G-verkon surffailun Ruotsissa ja Baltiassa.

Laske puheluminuutit, tekstarit ja datansiirto viime kuukaudelta. 

Klikkaile ominaisuudet vertailutyökaluun ja valitsen halvin puhelinliittymä.

Sinun ei tarvitse erikseen ilmoittaa liittymänvaihdosta vanhalle operaattorillesi. Uusi palveluntarjoaja tarkistaa liittymäsi tilan ennen kytkentää. 

Mikäli olet ottanut määräaikaisen liittymän, ei siirtoa voi tehdä ennen sopimuskauden päättymistä.

Halvin liittymä lapselle on sellainen, joka sisältää paljon suoratoistopalveluiden käyttötunteja. Youtube ja muut lastenohjelmia sisältävät palvelut syövät monta gigaa dataa kuukaudessa. Vältä ikävät yllärit puhelinlaskussasi ja valitse rajaton liittymä pienellä puheajalla.

Kaikki modernit puhelinliittymät myönnetään nykyisin ilman kytkyjä. Operaattorilta voit korkeintaan saada etuja liittymäpaketin kaveriksi keskittämällä kaikki liittymäpalvelusi samalle operaattorille.

Tutustu operaattorien liittymätarjouksiin sivuillamme.

Haluatko lisää edullisia liittymätarjouksia?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa: asiakaspalvelu@halvinpuhelinliittymä.fi.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa. Pyrimme löytämään sinulle halvimman saatavilla olevan liittymän ilman kustannuksia! 

Saat liittymätarjoukset sähköpostiisi ja voit tutustua niihin rauhassa ja tehdä järkevän päätöksen!